Financieel

Verbeter jouw webshop met PWA

Heb je een webshop? Dan merk je dat deze aanzienlijk kan vertragen als je meerdere pagina’s toevoegt. Echter is de snelheid van jouw webshop belangrijk om een grotere omzet te verkrijgen. Je moet er daarom voor zorgen dat je de nieuwste technieken toevoegt om nieuwe resultaten te verkrijgen. Een van de mogelijkheden die je op dit gebied hebt, is door gebruik te maken van PWA. Voordat je deze techniek toevoegt, is het belangrijk dat je weet wat het precies inhoudt en welke voordelen je eraan kunt behalen. En wat is er nog meer mogelijk met deze techniek?

PWA maakt mobiele functies mogelijk

PWA staat voor een Progressive Web App, wat een applicatie is met dezelfde functionaliteiten die in eerste instantie bij desktop- of mobiele apps te vinden waren. In tegenstelling tot de meeste applicaties kan deze echter op verschillende besturingssystemen functioneren. Je hebt hierdoor geen hinder van de functionaliteiten en kunt jouw applicatie aan de webshop of andere website toevoegen. Het gaat jou dan helpen om de webpagina’s te laten laden, maar ook door in te loggen door middel van fingerprint of Face ID. Dit zijn functionaliteiten die normaal gesproken uitsluitend via de mobiele versies te vinden zijn.

Magento 2 zorgt voor een goed werkende website

Dankzij de applicatie, die ook bij Magento 2 toegevoegd kan worden, kun je echter nog veel meer mogelijk maken. Het kan namelijk ook helpen bij het offline shoppen via de webshop. Er hoeft dus geen internetverbinding meer beschikbaar te zijn om gebruik te maken van de website. Daarnaast kun je push notificaties sturen naar de klanten, zodat ze bijvoorbeeld weten wanneer hun favoriete artikel weer beschikbaar is of wanneer er een grote korting op de website wordt gegeven. Doordat je dan gebruik maakt van Magento 2, zorg je dat jouw klanten te allen tijde een goede webshop bezoeken en geneigd zijn om de aankoop te doen.

Ga voor een goed resultaat

Een professional kan jouw webshop bouwen door middel van Magento 2. Hiervoor moet je duidelijk overbrengen waar jouw bedrijf voor staat, wat de huisstijl is en welke doelgroepen je wilt bereiken. Je voorkomt hiermee dat de website niet op jouw bedrijf aansluit en klanten geneigd zijn om naar de concurrent te trekken. Je kunt daarbij op ieder moment weer veranderingen aanbrengen, zoals bijvoorbeeld wanneer jouw bedrijf flink groeit. Je gaat daarom alleen maar voordelen behalen aan het laten ontwikkelen van een goede webshop.

Geef een reactie